Właściwości fizyczne chleba bezglutenowego z różnym udziałem otrąb z konopi.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne chleba bezglutenowego z różnym udziałem otrąb z konopi. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. W: XXI Ogólnopolska Konferencja Naukowa - Postęp w Inżynierii żywności i komercjalizacja wyników badań, Janów Lubelski, 17-20 września 2019. Janów Lubelski 2019, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXI Ogólnopolska Konferencja Naukowa - Postęp w Inżynierii żywności i komercjalizacja wyników badań, Janów Lubelski, 17-20 września 2019,
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 listopada 2019 12:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46202) wydawnictwo zwarte #46202
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.