Właściwości fizyczne i funkcjonalne wybranych preparatów nasion gryki jako dodatku do wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne i funkcjonalne wybranych preparatów nasion gryki jako dodatku do wyrobów mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK. Inż. Rol. 2006 Nr 7 (82) s. 101-109, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2006 Nr 7 (82), s. 101-109
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16883) wydawnictwo ciągłe #16883
PBN ID (hist.): 16883
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.