Właściwości fizyczne prozdrowotnych ciast drożdżowych o obniżonej kaloryczności.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne prozdrowotnych ciast drożdżowych o obniżonej kaloryczności. [AUT.] ANETA ZAMŁYŃSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki 17-18. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015, 978-83-7259-235-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki, 17-18
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2016 11:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-235-4
BPP ID: (59, 37935) wydawnictwo zwarte #37935
PBN ID (hist.): 37935
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.