Właściwości fizyczne wafli bezglutenowych z różnym udziałem liofilizowanej jeżyny.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne wafli bezglutenowych z różnym udziałem liofilizowanej jeżyny. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, MONIKA WÓJCIK, DARIUSZ DZIKI, BEATA BIERNACKA, ADAM ZDYBEL, SŁAWOMIR GAWŁOWSKI, STANISŁAW SKONECKI, GRZEGORZ ŁYSIAK. W: VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca 2018 s. 80. Warszawa 2018, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca 2018, s. 80
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 listopada 2019 11:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46201) wydawnictwo zwarte #46201
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.