Właściwości fizyko-chemiczne tkanki mięśniowej po sonifikacji.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyko-chemiczne tkanki mięśniowej po sonifikacji. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca s. 54. Koszalin 2004, Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 83-7365-060-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca, s. 54
Wydawca:
Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:16 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7365-060-1
BPP ID: (59, 15178) wydawnictwo zwarte #15178
PBN ID (hist.): 15178
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.