Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizyko-chemiczne tkanki mięśniowej po sonifikacji.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizyko-chemiczne tkanki mięśniowej po sonifikacji. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca s. 54. Koszalin 2004, Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 83-7365-060-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca, s. 54
Wydawca:
Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 12:16

Identyfikatory

ISBN: 83-7365-060-1
BPP ID: (59, 15178) wydawnictwo zwarte #15178
PBN ID (hist.): 15178

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się