Właściwości fizykochemiczne baleronów surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne baleronów surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku. [AUT.] AGATA NOWACZYK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, S. 103-119, il., bibliogr, 978-83-929209-9-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, S. 103-119, il., bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 09:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929209-9-1
BPP ID: (59, 25746) wydawnictwo zwarte #25746
PBN ID (hist.): 25746
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.