Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mleka kóz różnych ras z uwzględnieniem sezonu produkcji. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ANNA LITWIŃCZUK, ANNA WOLANCIUK. W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r. Poznań, Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r,
Wydawca:
Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 8
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 12:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25711) wydawnictwo zwarte #25711
PBN ID (hist.): 25711
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.