Właściwości fizykochemiczne makaronów wzbogaconych dodatkiem błonnika karobowego.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne makaronów wzbogaconych dodatkiem błonnika karobowego. [AUT.] BEATA BIERNACKA, DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r. [Warszawa], [b.w.], 2016. - S. 20.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r,
Wydawca:
[b.w.], 2016. - S. 20
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2016 07:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38377) wydawnictwo zwarte #38377
PBN ID (hist.): 38377
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.