Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizykochemiczne powideł śliwkowych dostępnych na rynku.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizykochemiczne powideł śliwkowych dostępnych na rynku. [AUT.] K. TOCZEK, P. GLIBOWSKI, E. MATYJASZCZYK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2016 T. 49 Nr 4 s. 725-731, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2016 T. 49 Nr 4, s. 725-731
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2017 11:11
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42517) wydawnictwo ciągłe #42517

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się