Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizykochemiczne tłuszczu mleka krów trzech ras.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizykochemiczne tłuszczu mleka krów trzech ras. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Nauka i dydaktyka akademicka na rzecz hodowli bydła i produkcji mleka : konferencja międzynarodowa, Będlewo - Szołdry - Gostyń - Dłoń, 19-20 lipca 2010 S. 35-36. Poznań, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010, 978-83-7160-588-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka i dydaktyka akademicka na rzecz hodowli bydła i produkcji mleka : konferencja międzynarodowa, Będlewo - Szołdry - Gostyń - Dłoń, 19-20 lipca 2010, S. 35-36
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2011 09:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:52

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7160-588-8
BPP ID: (59, 25153) wydawnictwo zwarte #25153
PBN ID (hist.): 25153

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się