Właściwości funkcjonalne wybranych preparatów z nasion owsa przeznaczonych do stosowania jako substytuty tłuszczu w przetworach mięsnych.
Opis bibliograficzny
Właściwości funkcjonalne wybranych preparatów z nasion owsa przeznaczonych do stosowania jako substytuty tłuszczu w przetworach mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2004 T. 41 s. 245-252, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2004 T. 41, s. 245-252
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15996) wydawnictwo ciągłe #15996
PBN ID (hist.): 15996
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.