Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości funkcjonalne wybranych preparatów z nasion owsa przeznaczonych do stosowania jako substytuty tłuszczu w przetworach mięsnych.

Opis bibliograficzny

Właściwości funkcjonalne wybranych preparatów z nasion owsa przeznaczonych do stosowania jako substytuty tłuszczu w przetworach mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2004 T. 41 s. 245-252, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:7 stycznia 2019 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 15996) wydawnictwo ciągłe #15996
PBN ID (hist.): 15996

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się