Właściwości jogurtów wzbogaconych o frakcje polisacharydowe pozyskane z boczniaka ostrygowego.
Opis bibliograficzny
Właściwości jogurtów wzbogaconych o frakcje polisacharydowe pozyskane z boczniaka ostrygowego. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW. W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz s. 92. Łódź 2019, Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 978-83-66287-13-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz, s. 92
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2019 08:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lipca 2019 08:20 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66287-13-6
BPP ID: (59, 45664) wydawnictwo zwarte #45664
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.