Właściwości mechaniczne skórki owoców pomidora w różnych temperaturach przechowywania.
Opis bibliograficzny
Właściwości mechaniczne skórki owoców pomidora w różnych temperaturach przechowywania. [AUT.] ANNA CIUPAK, BOŻENA GŁADYSZEWSKA. Acta Agrophys. 2010 Vol. 15 Nr 1 (177) s. 45-54, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2010 Vol. 15 Nr 1 (177), s. 45-54
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2010 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24757) wydawnictwo ciągłe #24757
PBN ID (hist.): 24757
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.