Właściwości prozdrowotne i zastosowanie babki płesznik i babki jajowatej w przetwórstwie spożywczym.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne i zastosowanie babki płesznik i babki jajowatej w przetwórstwie spożywczym. [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 158. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-66139-83-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 158
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 kwietnia 2019 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-83-1
BPP ID: (59, 45157) wydawnictwo zwarte #45157
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.