Właściwości przeciwutleniające i zawartość polifenoli w wodnych i wodno-alkoholowych ekstraktach z szyszek i granulatów chmielowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające i zawartość polifenoli w wodnych i wodno-alkoholowych ekstraktach z szyszek i granulatów chmielowych. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, JOANNA CICHOCKA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r S. 171-172. Kraków, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-937001-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r, S. 171-172
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2014 09:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:20 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-0-3
BPP ID: (59, 32537) wydawnictwo zwarte #32537
PBN ID (hist.): 32537
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.