Właściwości reologiczne mieszanych żeli ß-glukanu owsianego i białek serwatkowych (Rheological properties of mixed gels of oat ß-glucan and whey proteins)
Opis bibliograficzny
Właściwości reologiczne mieszanych żeli ß-glukanu owsianego i białek serwatkowych (Rheological properties of mixed gels of oat ß-glucan and whey proteins). [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, DOMINIK SZWAJGIER. Polimery (Warsz) 2012 nr 4 s. 25-30, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polimery (Warszawa) 2012 nr 4, s. 25-30
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2013 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 11:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ichp.pl/polimery-numer-4-2012
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30073) wydawnictwo ciągłe #30073
PBN ID (hist.): 30073
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,470
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.