Właściwości reologiczne produktów mleczarskich.
Opis bibliograficzny
Właściwości reologiczne produktów mleczarskich. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. Referaty. XXXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września S. 67-73, il., bibliogr. Poznań, Drukarnia PRODRUK, 2000, 83-86707-96-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. Referaty. XXXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września, S. 67-73
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:51 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86707-96-8
BPP ID: (59, 6892) wydawnictwo zwarte #6892
PBN ID (hist.): 6892
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.