Właściwości wytrzymałościowe ziarna pszenicy o różnej zawartości glutenu.
Opis bibliograficzny
Właściwości wytrzymałościowe ziarna pszenicy o różnej zawartości glutenu. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. W: Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września S. 352-353. Olsztyn, Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998, 83-87443-65-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września, S. 352-353
Wydawca:
Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:44 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87443-65-4
BPP ID: (59, 4972) wydawnictwo zwarte #4972
PBN ID (hist.): 4972
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.