Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego.
Opis bibliograficzny
Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego. [AUT.] MONIKA PYTKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. Przem. Spoż. 2017 T. 71 nr 10 s. 24-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 T. 71 nr 10, s. 24-26
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 listopada 2017 13:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 10:13 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96dfd
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1101…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42751) wydawnictwo ciągłe #42751
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.