Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego.

Opis bibliograficzny

Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego. [AUT.] MONIKA PYTKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. Przem. Spoż. 2017 T. 71 nr 10 s. 24-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 T. 71 nr 10, s. 24-26
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 listopada 2017 13:09
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2022 10:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42751) wydawnictwo ciągłe #42751

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się