Wpływ bakterii probiotycznych Lactobacillus acidophilus (Bauer) i Bifidobacterium bifidum na zmiany tłuszczu w mięsnych wyrobach surowo dojrzewających podczas przechowywania.
Opis bibliograficzny
Wpływ bakterii probiotycznych Lactobacillus acidophilus (Bauer) i Bifidobacterium bifidum na zmiany tłuszczu w mięsnych wyrobach surowo dojrzewających podczas przechowywania. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 4 (95) s. 160-172, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/ZNTJ/2014/95/160-172
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 4 (95), s. 160-172
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2014 12:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ff52467f01e93031f2b
DOI
10.15193/ZNTJ/2014/95/160-172
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2014,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33802) wydawnictwo ciągłe #33802
PBN ID (hist.): 33802
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.