Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ bakterii probiotycznych i naturalnych przeciwutleniaczy na stabilność oksydacyjną baleronów surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Wpływ bakterii probiotycznych i naturalnych przeciwutleniaczy na stabilność oksydacyjną baleronów surowo dojrzewających. [AUT.] JUSTYNA LIBERA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XII konferencja naukowa doktorantów : [14-15 kwietnia 2014 r.] / [red. nauk. Krzysztof Gołacki] S. 11-12. Lublin 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-224-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XII konferencja naukowa doktorantów : [14-15 kwietnia 2014 r.] / [red. nauk. Krzysztof Gołacki], S. 11-12
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 września 2015 12:57
Ostatnia aktualizacja:21 sierpnia 2018 11:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-224-8
BPP ID: (59, 35998) wydawnictwo zwarte #35998
PBN ID (hist.): 35998

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się