Wpływ bakterii probiotycznych na wybrane właściwości fizykochemiczne szynek surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Wpływ bakterii probiotycznych na wybrane właściwości fizykochemiczne szynek surowo dojrzewających. [AUT.] MONIKA SKWAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w Żywności : sympozjum naukowe, Kiry pod Zakopoanem, 15-16 kwietnia 2010 r. [b.m.], [b.w.], 2010. - S. 19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w Żywności : sympozjum naukowe, Kiry pod Zakopoanem, 15-16 kwietnia 2010 r,
Wydawca:
[b.w.], 2010. - S. 19
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 14:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25729) wydawnictwo zwarte #25729
PBN ID (hist.): 25729
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.