Wpływ barwy skorupy na jakość jaj kurzych (The influence of eggshell colour on the chicken egg quality)
Opis bibliograficzny
Wpływ barwy skorupy na jakość jaj kurzych (The influence of eggshell colour on the chicken egg quality). [AUT.] DAWID ZIOBRO, KAMIL DRABIK, ALINA WORONOWA, DAMIAN SPUSTEK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych s. 159. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/srzp.2020.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych, s. 159
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 lipca 2020 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 sierpnia 2020 13:41 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/srzp.2020.2
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/sadowska…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-319-1
BPP ID: (59, 46600) wydawnictwo zwarte #46600
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.