Wpływ charakteru zasolenia i formy azotu na przydatność konsumpcyjną ziarniaków i rdzeń kolb kukurydzy cukrowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ charakteru zasolenia i formy azotu na przydatność konsumpcyjną ziarniaków i rdzeń kolb kukurydzy cukrowej. [AUT.] MARIA SZYMAŃSKA, JOLANTA MOLAS, RENATA MATRASZEK. W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września s. 119, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Łódzki ; Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii Politechniki Łódzkiej, Wydaw. Polit. Łódzkiej; ISBN 83-901682-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, s. 119.
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej; ISBN 83-901682-3-5
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 12:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1540) wydawnictwo zwarte #1540
PBN ID (hist.): 1540
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.