Wpływ chemicznych konserwantów i promotorów wzrostu na strawność in vitro skrobi ziarna żyta i pszenżyta.
Opis bibliograficzny
Wpływ chemicznych konserwantów i promotorów wzrostu na strawność in vitro skrobi ziarna żyta i pszenżyta. [AUT.] EWA MAKARSKA, WANDA KOCIUBA, MAŁGORZATA PIELECHA. W: Nauka o żywności na progu XXI wieku. Streszczenia komunikatów. XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Kraków, 1999, 14-15 września S. I-30. [Kraków], Wydaw. Nauk. "Akapit"; 83-7108-065-4, 83-7108-065-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka o żywności na progu XXI wieku. Streszczenia komunikatów. XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Kraków, 1999, 14-15 września, S. I-30
Wydawca:
Wydaw. Nauk. "Akapit"; 83-7108-065-4
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:44 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7108-065-4
BPP ID: (59, 4811) wydawnictwo zwarte #4811
PBN ID (hist.): 4811
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.