Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Wrocław, 20-21 maja 2010 S. 127. Wrocław, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, 2010, 978-83-923549-4-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Wrocław, 20-21 maja 2010, S. 127
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2011 14:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923549-4-9
BPP ID: (59, 25674) wydawnictwo zwarte #25674
PBN ID (hist.): 25674
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.