Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne pian otrzymanych z albuminy wysoko pienistej.
Opis bibliograficzny
Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne pian otrzymanych z albuminy wysoko pienistej. [AUT.] MACIEJ NASTAJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 5 (84) s. 113-123, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 5 (84), s. 113-123
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 11:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 sierpnia 2018 11:37 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30004) wydawnictwo ciągłe #30004
PBN ID (hist.): 30004
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.