Wpływ czasu moczenia na teksturę nasion soi.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu moczenia na teksturę nasion soi. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA KAMIŃSKA, AGNIESZKA STAREK, ANNA PIECAK, ANDRZEJ MASŁOWSKI. Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 2015 T. 17 z. 6 282-286, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 2015 T. 17 z. 6, 282-286
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2016 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://seria.com.pl/images/Pliki/repozy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37225) wydawnictwo ciągłe #37225
PBN ID (hist.): 37225
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.