Menu
Naciśnij / aby szukać

Wpływ czasu przechowywania w domowych warunkach chłodniczych owartego mleka spożywczego na jego jakość.

Opis bibliograficzny

Wpływ czasu przechowywania w domowych warunkach chłodniczych owartego mleka spożywczego na jego jakość. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK, AGNIESZKA ZABORSKA. W: Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności : I Sympozjum Naukowe, Kiry k/Zakopanego, 17-19.04.2016 r 9 [nlb]. [b.m.], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności : I Sympozjum Naukowe, Kiry k/Zakopanego, 17-19.04.2016 r, 9 [nlb]
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 grudnia 2016 10:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40202) wydawnictwo zwarte #40202
PBN ID (hist.): 40202

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się