Wpływ dawek uzupełnionych kiszonką z kukurydzy lub wysłodków buraczanych na wybrane wskaźniki biochemiczne surowicy krwi gęsi Białych Kołudzkich®.
Opis bibliograficzny
Wpływ dawek uzupełnionych kiszonką z kukurydzy lub wysłodków buraczanych na wybrane wskaźniki biochemiczne surowicy krwi gęsi Białych Kołudzkich®. [AUT.] MAŁGORZATA GRABOWICZ, PIOTR SZTERK, ZENON BERNACKI, MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, A. ŻELAŚKIEWICZ. W: XLII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk. Materiały konferencyjne, 18-20 wrzesień 2013 Bydgoszcz = XLIInd Scientific Conference of the Commission on Animal Nutrition The Committee on Animal Sciences The Polish Academy of Sciences. Conference proceedings, 18-20 September 2013, Bydgoszcz, Poland 31-32. [b.m.], [b.w.], 2013.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk. Materiały konferencyjne, 18-20 wrzesień 2013 Bydgoszcz = XLIInd Scientific Conference of the Commission on Animal Nutrition The Committee on Animal Sciences The Polish Academy of Sciences. Conference proceedings, 18-20 September 2013, Bydgoszcz, Poland, 31-32
Wydawca:
[b.w.], 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2016 13:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39239) wydawnictwo zwarte #39239
PBN ID (hist.): 39239
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.