Wpływ dodatku chlorku sodu na własciwości reologiczne pian otrzymanych z preparatów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku chlorku sodu na własciwości reologiczne pian otrzymanych z preparatów białek serwatkowych. [AUT.] MACIEJ NASTAJ. Nauka Przyr. Tech. 2009 T. 3 Issue 4 s. 1-11 (#122), il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2009 T. 3 Issue 4, s. 1-11 (#122)
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume3/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23858) wydawnictwo ciągłe #23858
PBN ID (hist.): 23858
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.