Wpływ dodatku chromu organicznego na zawartość składników odżywczych i mineralnych w mięsie tuczników.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku chromu organicznego na zawartość składników odżywczych i mineralnych w mięsie tuczników. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, E. KONDEK. Żyw. Człow. Metab. 2001 T. 28 Suppl. 2 s. 815-819, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2001 T. 28 Suppl. 2, s. 815-819, il., bibliogr.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10945) wydawnictwo ciągłe #10945
PBN ID (hist.): 10945
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.