Wpływ dodatku enzymów amylolitycznych na zmianę cech fizycznych i technologicznych wybranych śrut zbożowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku enzymów amylolitycznych na zmianę cech fizycznych i technologicznych wybranych śrut zbożowych. [AUT.] MARIUSZ WOŹNIAK. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004 111-112. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie, 83-7259-102-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004, 111-112
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 stycznia 2017 09:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-102-4
BPP ID: (59, 40372) wydawnictwo zwarte #40372
PBN ID (hist.): 40372
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.