Wpływ dodatku hydrożeli produkcji krajowej do podłoża torfowego na plon i jakość sałaty żywionej N-NO3 lub N-NH4. Cz. 2. Zawartość w liściach wybranych substancji organicznych i mineralnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku hydrożeli produkcji krajowej do podłoża torfowego na plon i jakość sałaty żywionej N-NO3 lub N-NH4. Cz. 2. Zawartość w liściach wybranych substancji organicznych i mineralnych. [AUT.] EDWARD BOROWSKI. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 1998 Vol. 6 s. 117-128, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 1998 Vol. 6, s. 117-128, il., bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 grudnia 2017 15:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3261) wydawnictwo ciągłe #3261
PBN ID (hist.): 3261
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.