Wpływ dodatku jaj na parametry tekstury pączków.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku jaj na parametry tekstury pączków. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA. W: Nowe trendy w agrofizyce S. 161-162. Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008, 978-83-60489-07-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nowe trendy w agrofizyce, S. 161-162
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2009 13:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:40 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-07-9
BPP ID: (59, 21506) wydawnictwo zwarte #21506
PBN ID (hist.): 21506
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.