Wpływ dodatku kaszy gryczanej na parametry barwy i przemiany tłuszczu podczas przechowywania wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku kaszy gryczanej na parametry barwy i przemiany tłuszczu podczas przechowywania wyrobów mięsnych. [AUT.] MAŁGORZATA DUDEK. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007 s. 85. [b.m.] 2007, [b. w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007, s. 85
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2007 17:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17654) wydawnictwo zwarte #17654
PBN ID (hist.): 17654
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.