Wpływ dodatku koncentratu PX na profil kwasów tłuszczowych w mięśniu piersiowym kurcząt = The effect of adding PX concentrate on fatty acid profile in chickens’ breast muscle.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku koncentratu PX na profil kwasów tłuszczowych w mięśniu piersiowym kurcząt = The effect of adding PX concentrate on fatty acid profile in chickens’ breast muscle. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, EWA TOMASZEWSKA, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, KATARZYNA KWIATKOWSKA, PIOTR DOBROWOLSKI, ESTERA KAMIŃSKA. W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok 167-168, tekst równolegle w języku angielskim. [Lublin], [Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, 167-168
Wydawca:
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 czerwca 2017 13:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42070) wydawnictwo zwarte #42070
PBN ID (hist.): 42070
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.