Wpływ dodatku koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny na status oksydo-redukcyjny tkanki mięsnej karpia (Cyprinus carpio).
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny na status oksydo-redukcyjny tkanki mięsnej karpia (Cyprinus carpio). [AUT.] JACEK RECHULICZ, KATARZYNA OGNIK, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : 5th International Scientific Conference : Lublin - Susiec, 30th May - 1st June, 2012 : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed Dzierdziówka, Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "Progress", 2012, S. 76, 978-83-927698-5-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : 5th International Scientific Conference : Lublin - Susiec, 30th May - 1st June, 2012 : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed, S. 76
Wydawca:
Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "Progress", 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2013 15:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 08:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-927698-5-9
BPP ID: (59, 29041) wydawnictwo zwarte #29041
PBN ID (hist.): 29041
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.