Wpływ dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe makaronów ekstrudowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe makaronów ekstrudowanych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Acta Agrophys. 2004 Vol. 4 nr 2 (111) s. 589-599, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2004 Vol. 4 nr 2 (111), s. 589-599
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2019 10:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 marca 2019 10:35 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.old.acta-agrophysica.org/en/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45005) wydawnictwo ciągłe #45005
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.