Wpływ dodatku liści Moringa (Moringa oleifera) na zawartość amin biogennych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowo dojrzewającego produktu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku liści Moringa (Moringa oleifera) na zawartość amin biogennych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowo dojrzewającego produktu mięsnego. [AUT.] KARWOWSKA MAŁGORZATA, MARTA MAJCHRZAK, JUSTYNA NOWAK, PATRYCJA SKAWREK. W: VII Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego),17-19 kwietnia 2023 r s.17-19. Kiry 2023, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego),17-19 kwietnia 2023 r, s.17-19
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 sierpnia 2023 12:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 sierpnia 2023 12:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49442) wydawnictwo zwarte #49442
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.