Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku lnu na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych chrupek kukurydzianych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku lnu na wybrane cechy jakościowe ekstrudowanych chrupek kukurydzianych. [AUT.] E. PASTERNAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: XVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVIII Sejmik SKN S. 181. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, 978-83-7717-046-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVIII Sejmik SKN, S. 181
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 maja 2012 12:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:02

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-046-5
BPP ID: (59, 27934) wydawnictwo zwarte #27934
PBN ID (hist.): 27934

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się