Wpływ dodatku mieszanki ziół w żywieniu krów na przydatność mleka do przetwórstwa (Effect of the addition of a mixture of herbs in the feeding of cows on the suitability of milk for processing)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mieszanki ziół w żywieniu krów na przydatność mleka do przetwórstwa (Effect of the addition of a mixture of herbs in the feeding of cows on the suitability of milk for processing). [AUT.] ANNA TETER, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, BARBARA TOPYŁA. W: Hodowla i chów zwierząt w Polsce – od tradycji do nowoczesności – 100 lat Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego. LXXXVI Jubileuszowy Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 21–23 września 2022. Redakcja merytoryczna/ Joanna Makulska s. 31. Kraków 2022, Instytut Zootechniki – Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7607-374-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Instytut Zootechniki – Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2022 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2022 11:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-374-3
BPP ID: (59, 48756) wydawnictwo zwarte #48756
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.