Wpływ dodatku oleju sojowego i witaminy E na jakość tłuszczu w mięsie tuczników.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku oleju sojowego i witaminy E na jakość tłuszczu w mięsie tuczników. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EWA KONDEK. Rocz. Nauk. Zootech., Supl. 2000 z. 6 s. 172-175, il., bibliogr. ISBN 83-88253-80-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement 2000 z. 6, s. 172-175
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5570) wydawnictwo ciągłe #5570
PBN ID (hist.): 5570
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.