Wpływ dodatku oleju z nasion wiesiołka do dawki pokarmowej na przebieg reakcji immunologicznych i gorączkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku oleju z nasion wiesiołka do dawki pokarmowej na przebieg reakcji immunologicznych i gorączkowych. [AUT.] TADEUSZ STUDZIŃSKI, JAN MASIULANIS, EUGENIUSZ R. GRELA, PHOCAS MUKEZAMFURA. W: Energetyczne dowartościowanie pasz przemysłowych Lublin 1997, Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego, s. 75-80, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Energetyczne dowartościowanie pasz przemysłowych, s. 75-80, il., bibliogr.
Wydawca:
Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4132) wydawnictwo zwarte #4132
PBN ID (hist.): 4132
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.