Wpływ dodatku owsa po obróbce hydrotermicznej na przemiany oksydoredukcyjne modelowego wyrobu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku owsa po obróbce hydrotermicznej na przemiany oksydoredukcyjne modelowego wyrobu mięsnego. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, SYLWIA PISAREK-PIOTROWSKA. Biul. Inst. Hod. Aklim. Rośl. 2006 Nr 239 s. 295-301, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin 2006 Nr 239, s. 295-301
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 kwietnia 2018 10:04 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ihar.edu.pl/biblioteka/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16655) wydawnictwo ciągłe #16655
PBN ID (hist.): 16655
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.