Wpływ dodatku płatków owsianych na wybrane właściwości mechaniczne ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku płatków owsianych na wybrane właściwości mechaniczne ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA, AGNIESZKA STAREK, ZOFIA HANUSZ. W: Budowa i Eksploatacja Maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2012, XV Konferencja Naukowo-Techniczna, Koszalin-Kołobrzeg, wrzesień 2012 S. 100. Koszalin, Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2012, 978-83-7365-285-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i Eksploatacja Maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2012, XV Konferencja Naukowo-Techniczna, Koszalin-Kołobrzeg , wrzesień 2012, S. 100
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lutego 2013 16:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7365-285-9
BPP ID: (59, 29465) wydawnictwo zwarte #29465
PBN ID (hist.): 29465
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.