Wpływ dodatku polimerów/agrgatów białek serwatko0wych otrzymanych metodą pojedynczego lub podwójnego ogrzewania na właściwości reologiczne jogurtu.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku polimerów/agrgatów białek serwatko0wych otrzymanych metodą pojedynczego lub podwójnego ogrzewania na właściwości reologiczne jogurtu. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. W: Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów. Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2007. - S. 159.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów,
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2007. - S. 159
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2007 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17828) wydawnictwo zwarte #17828
PBN ID (hist.): 17828
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.