Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku prebiotyków i białek serwatkowych na właściwości fizykochemiczne biojogurtów.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku prebiotyków i białek serwatkowych na właściwości fizykochemiczne biojogurtów. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 5 (84) s. 155-165, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 5 (84), s. 155-165
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 marca 2013 11:52
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30005) wydawnictwo ciągłe #30005
PBN ID (hist.): 30005

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się