Wpływ dodatku preparatów drożdżowych na wybrane cechy jakości jaja przepiórki japońskiej = Effect of yeast feed additives on chosen egg quality traits of japanese quail.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku preparatów drożdżowych na wybrane cechy jakości jaja przepiórki japońskiej = Effect of yeast feed additives on chosen egg quality traits of japanese quail. [AUT.] SEBASTIAN KNAGA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KORNEL KASPEREK, EUGENIUSZ R. GRELA, GRAŻYNA JEŻEWSKA-WITKOWSKA. W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok 115-116, tekst równolegle w języku angielskim. [Lublin], [Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, 115-116
Wydawca:
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 czerwca 2017 10:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42049) wydawnictwo zwarte #42049
PBN ID (hist.): 42049
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.