Wpływ dodatku preparatów serwatki na właściwości reologiczne jogurtów.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku preparatów serwatki na właściwości reologiczne jogurtów. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA KRĘPACKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2006 Nr 1 (46) s. 75-82, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2006 Nr 1 (46), s. 75-82
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2007 10:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17608) wydawnictwo ciągłe #17608
PBN ID (hist.): 17608
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.